Konditorcreme – den nemme og lynhurtige opskrift – Crema Pasticceria

Åh, den dejlige konditorcreme – her i en ultra nem og lynhurtig udgave. Kan bruges alene over friske bær, i en friskbagt Brioche eller på en mørdejs tærte med frisk frugt.

1. Pisk æggeblommer og sukker hvidt i en gryde, tilsæt under fortsat piskning melet lidt efter lidt.

2. Mælken koges op med citronskal og vanilje, tages af varmen. Citronskal fjernes.

3. Hæld under piskning lidt efter lidt mælken over æggeblandingen og lad det hele småkoge under fortsat piskning/omrøring i 2-3 minutter.

4. Køl ned med et stykke film over cremen.

Ingredienser

2 æggeblommer

60g sukker

10g mel

250ml sødmælk

Korn fra 1/2 vaniljestang

Citronskal fra 1/4 økologisk citron

Reklamer

3 thoughts on “Konditorcreme – den nemme og lynhurtige opskrift – Crema Pasticceria

  1. Pingback: Italiensk chokoladecreme – basisopskrift på Crema al cioccolato | Det Italienske Køkken

  2. Pingback: Friterede kager med konditorcreme – opskrift – Bomboloni og Frati | BATTUTO – ægte italiensk

  3. Pingback: Opskrift på tærte med konditorcreme, frisk frugt og abrikosgelé -Torta di frutta fresca | BATTUTO – ægte italiensk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s